Vinderen er fundet. Det blev Lotte Kristensen, Værløse med det rigtige svar: Sophienholm. Ida Bruns navn IDA findes i et af lindetræerne, og hun voksede op på Sophienholm.

Her er en svær konkurrence for nørder udi i natur og historie.

Da jeg i det tidlige forår 2014 åbnede min lille hjemmeside www.laketours.dk meddelte jeg lidt kækt, at jeg ville bringe omtale fra Mølleåen og dens tilknyttede søer og med ujævne mellemrum besvære eventuelle læsere med en konkurrence.

På mine foreløbig tre egne cykelture i naturen med næsten 100 deltagere har jeg mødt en enestående viden og en inspirerende interesse for historien i vor dejlige natur.

Jeg er derfor ikke betænkelig ved at stille denne opgave, der skal besvares inden søndag den 31. august 2014 kl. 10, hvor næste og sidste gratis guidede tur i år finder sted.

Vinderens navn vil blive offentliggjort ved Halvvejshuset netop den dag på det tidspunkt, hvor turen rundt om Bagsværd Sø begynder. Vinderens navn vil senere blive bragt på hjemmesiden

Præmien er en T-shirt med teksten: Laketours (forsiden) og Rundtosset cykelguide (på bagsiden).

Og nu til den svære konkurrence.

Se godt på billedet. Kigger du nøje på fotoet, vil du se et navn skåret ind i et lindetræ. Du skal give mig navnet på det landsted, hvor vedkommende voksede op! Opgaven er svær, men jeg ved, at mange har en utrolig viden om selv små detaljer!

Svaret skal være mig i hænde på mynde@laketours.dk senest den 30. august kl. 13. Er der flere rigtige svar trækkes lod.