(Det rigtige svar er 28 gange! Konkurrencen er slut). Vi skal jo i gang her på siden, og jeg lægger derfor ud med et upassende drilleri. Hvor mange gange i laketours.dk’s galleri optræder min cykel eller dele af den som linselus? Altså, hvor mange gange kan man se den klart eller ane den på billederne? Jeg ved opgaven er vanskelig og tidskrævende, men præmierne er også gode.

foto (7) (1)Det er denne cykel du skal finde i galleriets fotografier. Enkelte gange kan den være svær at se. Det gælder f.eks. hvis den skulle holde på en bro over Mølleåen eller være parkeret ved et mindesmærke, hvor billedet er taget fra lang afstand. Så hjælper jeg ikke mere. Jo, det rigtige svar er et to-cifret tal.

Det enkle svar i konkurrencen er et to-cifret tal, så meget vil jeg da afsløre. Resultatet skal være mig i hænde på min mail mynde@laketours.dk  senest den 1.marts 2014 kl. 12. Husk navn og adresse eller telefon, når du sender din mail. Og kun en mail fra hver deltager i konkurrencen. (Det rigtige svar er 28 gange! Konkurrencen er slut).

For at det hele skal gå ordentligt og retfærdigt til har vi her på laketours.dk undladt at hyre såvel en statsautoriseret som en registreret revisor til at overvære indsamlingen af de rigtige svar og udpegningen af vinderne.

Er der flere læsere med det rigtige svar, trækker jeg lod blandt vinderne.

Førstepræmien er en tre liters rødvinsdunk, der vil blive leveret på adressen, med mindre det er udenbys. Så står den til afhentning her på matriklen.

Andenpræmien er en forholdsvis ny udgave af bogen “Klaus Riskær Pedersen”, som jeg skrev for mange år siden sammen med min dengang dygtige kollega Espen Bull.

Tredjepræmien er to bøger af bogen “Klaus Riskær Pedersen”. Så skulle restoplaget også være væk. Bøgerne kan ikke byttes.

God fornøjelse med optællingen!