En netop udkommet e-bog forsøger at kaste nyt lys over en række uopklarede politisager af dræbte og forsvundne børn og teenagere fra hele Danmark siden 1952.
Bogen Myrdede og Savnede er skrevet af forfatteren Jesper Böttzauw, og den fortæller om de mange sager, 32 i alt, herunder også om det uopklarede mord på den blot fireårige Charlotte Arp Hedensted, hvis lig blev fundet i Nørreskoven i Værløse den 8. juni 1983.
Ifølge bogen forlod Charlotte sit hjem i Bymuren 75 ved Avedøre Stationsby ca. kl. 15.00, mandag d. 11. april 1983, hvorefter hun begav sig ned til købmanden. Her købte hun noget slik og satte sig hen til nogle legekammerater i en sandkasse ved Bymuren 31-33.
Senere på dagen lidt før kl. 18.00 blev hun set sammen med nogle andre børn på en sti udenfor Avedøre Stationsby.
To vidner oplyste til politiet, at de samme aften så en lille pige, svarende til Charlotte, i selskab med en mand, men trods en vældig efterforskning gennem flere år, senest ved brug af clairvoyanter i en tv-udsendelse i 2002, er det aldrig lykkedes at finde gerningsmanden.
Liget af Charlotte blev fundet af skovarbejder Poul H. Jørgensen (billedet over artiklen) og hans makker tidligt om morgenen den 8. juni. De havde arbejdet nogle timer i skoven og gik hjemad mod skovboligen Skolekroghus, da de fandt liget af den lille pige.
Liget lå blot 117 meter fra Skolekroghus næsten ud for et sted på Frederiksborgvejen, hvor der er en slags indgang fra vejen og ind i skoven. Vejen ind i skoven går gennem to store sten. Det nøjagtige fundsted er ikke markeret med en sten eller på anden måde.
Forfatteren har i adskillige år arbejdet med Charlotte-drabet og søgte i 2012  om aktindsigt i sagen. Det blev ham nægtet af anklager Rasmus Kim Petersen hos Københavns Vestegns Politi, under henvisning til at politiets rapporter ikke omfattede forfatteren personligt eller offentligheden.
Lederen af efterforskningen i 1980’erne, vicekriminalinspektør Niels Kjøller har i sin egen bog Suspenderet også omtalt den uopklarede sag.
Niels Kjøller fortæller i bogen, at han helt overordnet ikke tror meget på det med clairvoyance, men han medvirkede i tv-udsendelsen ud fra en vurdering af, at en fornyet medieomtale af sagen, muligvis kunne lette hukommelsen hos folk, som måske lå inde med en eller anden viden om sagen.
Politiet fik mange nye henvendelser i sagen efter udsendelsen, men ingen af dem førte til noget.
Forfatteren til den nye bog Jesper Böttzauw, den tidligere efterforskningsleder Niels Kjøller og mange andre skriver alle fejlagtigt, at liget af den lille pige blev fundet i Nørreskoven ved Farum nord for København.
Liget blev fundet i Nørreskoven i Værløse nord for København. Blot 117 meter fra Skolekroghus og tæt på det offentlige bålsted, der ligger på den anden side af Frederiksborgvejen.