Kære alle!

Indsamlingen er stoppet. De 40.000 kr. er hjemme til køb af en cykelrickshaw! Tak for hjælpen til alle bidragydere!

Jeg søger 40.000 kr. til køb af en cykelrickshaw til Ryetbo Plejehjem, Ryetvej 20, i Værløse.

Furesø kommune er normalt kendt for at være en god cykel-kommune med mange fine cykelstier, men de ældre på Ryetbo Plejehjem har ingen mulighed for at komme ud på en cykeltur. Det skal vi have gjort noget ved!

Med en cykelrickshaw kan vi smutte til Værløse Bymidte, vi kan tage til Rokkedyssegård for at spise friske bær, vi kan lande på Flyvestation Værløse eller træde os rundt om Søndersø.

Jeg har derfor spurgt plejehjemmets forstander Lise Bligaard om jeg må forsøge at skaffe en cykelrickshaw til beboerne. Lise Bligaard er begejstret og taknemmelig for initiativet.

Hvis det lykkes for mig at skaffe de mange penge til at købe en rickshaw, vil ejendomsretten og brugsretten øjeblikkelig overgå til Ryetbo Plejehjem, således at jeg fortsat bare er den gratis cykelguide.

Jeg har lovet plejehjemmet at virke som gratis guide og gratis pilot i en periode og samtidig vederlagsfrit påtage mig uddannelsen af andre piloter, så flere ældre på Ryetbo Plejehjem i Værløse i Furesø kommunen kan opleve at komme ud på en cykeltur.

Den cykelmodel jeg anser for at være den bedste og mest sikre koster 40.000 kr., og kan købes hos cykelkonstruktør Erik Larsen, BellaBike, Borups Allé 179, København NV.

Målet for indsamlingen er 40.000 kr. og den slutter 1. marts 2018. Har du mulighed for at hjælpe økonomisk, kan du sætte et beløb ind på konto: 3543-2781 706 372 i Danske Bank. Kontoen tilhører Ryetbo Plejehjem.

Alle er velkomne til at indsætte større eller mindre beløb. Private, butikker, firmaer og fonde. Hold jer ikke tilbage!!

Jeg har i mere end fire år været gratis cykelguide med udgangspunkt fra min hjemmeside www.laketours.dk og efterhånden haft adskillige hundrede deltagere med på forskellige ture rundt om søer, langs åer og rundt på Flyvestation Værløse.

En af mine største øjeblikke som gratis cykelguide var, da jeg i maj 2016 kørte foran en kortege af cykelrickshaws med pensionister i Vanløse og rundt om Damhussøen. Billedet over denne artikel viser deltagerne og de mange cykelrickshaws umiddelbart inden starten. Det var en herlig oplevelse for alle!

Mange venlige hilsner

John Mynderup

Rundtosset cykelguide