Laketours er blevet opfordret til at lave en cykeltur i forbindelse med Picnicfestivalen i Furesø. Cykelturen finder sted lørdag den 25. maj med start kl 10 fra Bryggeriet Skovlyst

Efter i 300 år at have huset den lokale skovrider er det blevet besluttet, at egnens skovrider skal flyttes til Dyrehaven og ikke alene være chef for den store gamle have, men også for det nuværende område med skovene omkring København foruden Flyvestation Værløses arealer.

Den nuværende skovrider flytter derfor fra skovriderboligen Syvstjernen i Hareskov og bosætter sig efter sommerferien i Dyrehaven.

Det bliver markeret med en smuk cykeltur til tre af de boliger, der har huset en skovrider i Furesø.

Det gælder Ravnehus, den nuværende skovriderbolig Syvstjernen på Fægyden og ejendommen Kulhus, som udover engang at have huset overskovrideren og hans familie, var stedet for unge kunstnere og fine folk fra København.

Laketours John Mynderup krydrer dagen med fortællinger og anekdoter om den tyske skovekspert von Langen, om livet i skovene, om mord, parforcejagt, rillesten, dysser og meget mere og ruten byder også på to af Danmarks højeste træer.

Deltagerne mødes lørdag d. 25. maj 2019 kl. 10 og turen slutter to timer senere kl. 12. Mødestedet er Bryggeriet Skovlyst, Skovlystvej 2, 3500 Værløse, hvor turen også slutter.

På Bryggeriet Skovlyst har man mulighed for at hente sin forhåndsbookede picnicboks med lækre picnictapas til 2 personer. Den kan man vælge at tage videre med ud i naturen eller nyde ved borde og bænke i det grønne område bag Skovlyst.

Fristen for at melde sig til er sat til torsdag den 23. maj kl. 15.

Du kan hverken købe billet eller melde dig til her hos Laketours. Du skal gå ind på Facebook og/eller søge på Picnicfestival.dk, hvor tilmeldingen til turen kan ske.

Der er to forskellige billettyper:

Den ene billet koster 175 kr. og er inkl. picnicboks og øl/vand.

Den anden billet koster 50 kr. og er uden picnicboks, men inkl. øl/vand.

Pris er inkl. forfriskning (øl eller vand) efter endt tur.

Hvis du ikke ønsker at købe den ene eller anden billettype, kan du i stedet bare møde frem og cykle gratis med på turen – nøjagtig som det normalt foregår, når Laketours tilbyder sine gratis guidede cykelture.

Arrangementet gennemføres uanset vejret. Tjek vejrudsigten på forhånd og klæd dig på til dagens vejr.

Arrangør: Picnic Festival
+45 21207585
info@expoviva.dk